vriedenlijk ontvangst in huiselijke sfeer. eigen ideeën zeker welkom. topkwaliteit voor een degelijk prijs. niet lang wachten op resultaten. zowel digitale en afdrukversie ontvangen.
Sophie Maes
De shoot met Eline verliep heel ontspannen en vlot. Ze weet je echt op je gemak te stellen. Eline denkt mee over leuke poses en ideeën maar geeft je ook de vrijheid om zelf met ideeën te komen: de ideale combinatie dus! De resultaten waren na de shoot ook snel aangeleverd, wat echt een groot voordeel is. Echt een aanrader!
Marianne Nykjaer
Super toffe zwangerschapshoot gehad! Veel gelachen en heel ontspannen. Luistert en overlegd wat de wensen zijn en geeft ook tips om ervoor te zorgen dat de foto's prachtexemplaartjes worden en precies zo zijn zoals jij ze wilt! Topfotografe!
Tessa & Dieter
Eline, gaat op een zeer aangename manier te werk, kan zeer goed omgaan met kinderen, brengt rust en levert mooi werk!
Natalie Ghistelinck
Onze shoot dat ik gedaan heb is ondertussen wel al even geleden. Maar ik zou het zo opnieuw doen. Eline liet ons direct op ons gemak voelen en we voelden ons direct thuis ook. Tevens liet zij op foto mij zien wat voor een kracht men ogen hadden. Nooit zal ik dat vergeten. Zeker voor herhaling vatbaar !
Kim Heirman

Werken met Eline voelde zeer vertrouwd en rustig aan. Zowel Eline als ik brachten onze ideeën in de fotoshoot en dat maakte het samenwerken nog zo aangenaam.
Joke Lehouck
Mijn zus en ik hebben een fotoshoot samen gedaan bij jou. We voelden ons direct op ons gemak. We hadden echt plezier en vonden het heel leuk om ons ideëen samen te leggen met jouw tips en tricks?
Stefie D'Hondt

Recent Posts
Volg me op:

Instagram